El PI
Mora: “Continuam defensant l’absolució del senyor Rigo, perquè va actuar en legítima defensa”
El Pi-Proposta per les Illes, més enllà dels tecnicismes jurídics, continua defensant l’absolució de Rigo.
elpi.com 10/05/2024 - 12:11:45

Mora: “Continuam defensant l’absolució del senyor Rigo, perquè va actuar en legítima defensa”

El Pi-Proposta per les Illes, més enllà dels tecnicismes jurídics, continua defensant l’absolució de Rigo

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARSreitera la seva posició de suport a l’absolució de Pau Rigo. “Més enllà dels tecnicismes jurídics que no ens pertoca entrar-hi, que això, evidentment és el Tribunal que ho manifesta. Des d’El Pi continuam defensant l’absolució de Pau Rigo. Així com la vàrem demanar en el seu moment, la continuarem reivindicant perquè creim que el senyor Rigo va actuar en legítima defensa”.

Declaracions de la vicepresidenta d’El Pi i batlessa de Porreres, Xisca Mora, després de conèixer la notícia que el Tribunal Superior de Justícia ha declarat nul·la la sentència absolutòria del senyor Pau Rigo per una infracció d’un procediment i tornar a celebrar el judici.

Creim que Rigo ha de quedar absolt, així ho hem defensat des d’un principi. Ell va actuar en defensa pròpia quan un home va entrar a ca seva i, el senyor Rigo, per mala sort, el va matar d’un tir”, explica la vicepresidenta. Unes declaracions que també ha fet seves el comitè d’El Pi Porreres, que recorda que les penes de presó han d’estar orientades a la reeducació i a la reinserció social.

 

Reciente
Visto
Comentado